Aktuellt

Vårens nyhet 2022 – utsökta och näringsrika fruktmellanmål

De första nya Maqu-mellanmålen kommer till butikerna i vår. Mangobee, Merryberry och Kiwigreen är sprillans nya mellanmål som du hittar i butikernas yoghurthylla. 

Alla tre mellanmål består av närmare 60 % frukt och bär. Öppna locket och upplev skillnaden jämfört med andra mellanmål och produkter i yoghurthyllan. 

Vi har tagit hänsyn till nordiska näringsrekommendationer när vi utvecklat våra fruktmellanmål. Produkterna innehåller en perfekt kombination av protein, kolhydrater och fett för att du ska hålla dig mätt länge. I alla våra fruktmellanmål finns också proteiner och fibrer. Dessutom innehåller de inget tillsatt socker.

Maqus alla tre fruktmellanmål är skapade, utvecklade och tillverkade i Finland. Enligt #maquprinciperna är vi klara med vår produktutveckling först när såväl smaken som hälso- och näringsaspekterna sitter!

Njut av våra frukter och bär!

Produktinformation: