VADÅ MAQU?

Maqu – en finsk produkt som skapar magi mellan målen.

Maqu är ett nytt finskt mellanmål som sätter människors önskemål och förväntningar i centrum för sin verksamhet. Genom att lyssna på vad konsumenterna anser har vi utvecklat en produktfamilj som passar hälsomedvetna konsumenter bättre än de mellanmålsalternativ som just nu finns på marknaden.

De flesta finländare ägnar mycket uppmärksamhet åt att äta hälsosamt och näringsrikt. Då det gäller mellanmål handlar det om att äta mångsidigt, följa näringsrekommendationer, undvika tillsatt socker, vara uppmärksam på råvarornas kvalitet och se till att få i sig tillräckligt med fibrer.

Maqu-produkterna skapas, utvecklas och tillverkas i Finland. Vi är ett finskägt familjeföretag med lång erfarenhet av livsmedelsproduktion. I vår verksamhet följer vi alla finska bestämmelser och allmän praxis i Finland. Eftersom vi är ett finskt företag får du lätt kontakt med oss, oavsett vad saken gäller.

INGET TILLSATT SOCKER
MER FIBRER
TILLVERKAD I FINLAND

Vi tror på att man i dagens värld behöver säga precis som det är. En ansvarsfull verksamhet kräver 100 % öppenhet och ärlighet. Ansvarsfullhet berör alla delar av vår verksamhet och vi berättar öppet om grunderna till de val vi gör. 

Vi har sammanställt de principer som vi följer i vår verksamhet. Bekanta dig med #maquprinciperna, ät Maqu och ge feedback! Vi är idel öra!