HEJ PÅ DIG,

JAG ÄR NÄSTA GREJ!

Jag är Maqu. Det näringsrika mellanmålet som du saknat i din vardag. Du hittar mig snart i en yoghurthylla nära dig.

Ta reda på vilken som är din favorit! Soliga Mangobee, pigga Merryberry eller uppfriskande Kiwigreen?

PRODUKTER

MAQU
FÖR ALLA
SMAKER

NYA NÄRINGSRIKA MELLANMÅL – REDO ATT ÄTAS DIREKT

En balanserad och varierad kost är grunden till hälsosamma rutiner och fysiskt välmående! Just därför utgår vi från de nordiska näringsrekommendationerna när vi tillverkar våra mellanmål. Ingredienserna är noga utvalda för att du ska hålla dig mätt länge. Produkterna innehåller inget tillsatt socker, de smakar utsökt ändå! Maqus produkter skapas, utvecklas och tillverkas i Finland.

MANGO & BANAN – FULLPROPPAD MED FRUKT

MANGOBEE
FRUKTMELLAN­MÅL

En helt nytt mellanmål med 57 % frukt – öppna locket och upplev skillnaden! Produkten har en perfekt balans mellan protein, kolhydrater och fett som gör att du håller dig mätt länge. Mangobee är dessutom en utmärkt protein- och fiberkälla, utan tillsatt socker. Och inte nog med det, den smakar dessutom oerhört bra!

HAVTORN & ANANAS – INGET TILLSATT SOCKER

MERRYBERRY
FRUKTMELLAN­MÅL

Merryberry är ett nytt mellanmål som till 58 % består av frukt och bär. Vi har tagit fram produkten utifrån nordiska näringsrekommendationer och använt noggrant utvalda ingredienser som håller dig mätt länge. Även Merryberry är en utmärkt källa till protein och fiber och den innehåller inget tillsatt socker. För att inte tala om den goda smaken som är pricken över i:et!

Du hittar Maqus fruktmellanmål i butikernas yoghurthylla.

ÄPPLE & KIWI – HJÄLPER DIG ORKA

KIWIGREEN
FRUKTMELLAN­MÅL

Kiwigreen, ett mellanmål med 58 % frukt, är en nyhet i yoghurthyllan. Produkten har allt ett bra mellanmål kan tänkas behöva och dessutom förmågan att hålla dig mätt länge. Kiwigreen, med sin syrligt friska smak, är en välsmakande källa till fiber och protein utan tillsatt socker.

Alla Maqu-produkter är tillverkade i Finland.

MAQU JOBBAR FÖR MAGI MELLAN MÅLEN

#maquprincipen
Nio orsaker till att Maqu är ett bättre mellanmål

Mellanmål som är färdiga att ätas direkt är en viktig produktgrupp i mataffärerna. Varför? För att de flesta av oss vill spara tid och göra det enkelt för oss i vår hektiska vardag.

Bekanta dig med maquprinciperna  – vi berättar tydligt vad vi förbinder oss till, vad vi vill erbjuda våra kunder och allt det vi tar hänsyn till i vår produktutveckling och verksamhet.

MAQU ORIGINAL

MAQU ON
THE BEACH

99 % MATCH

2022

1 SÄSONG – 3 SMAKER

[6k Ultra HD]

Sex världskända frukter och bär, som inte känner varandra från tidigare, sänds till en isolerad paradisö.

Kommer nya pakter och smakkombinationer att bildas? Eller blir det sylt av alltihopa? Vem kommer in under den andres skal? Och vilket otippat, nybildat par fångar allas hjärtan och smaklökar?

Du bestämmer! Smaka på den snabbast trendande realityserien i Finland just nu: Maqu on the beach.

Se första avsnittet redan nu!

Aktuellt

VI LYSSNAR PÅ VARANDRA

Maqu är ett nytt finskt mellanmål som sätter människors önskemål och förväntningar i centrum för sin verksamhet.