Ajankohtaista

Uutuus valmiskeittoihin – enemmän makua vähemmän suolaa

Uudet Maqu-keitot Enemmän makua - vähemmän suolaa

Uudet Maqu-valmiskeitot ovat herkullisia, terveellisiä ja helppoja syödä!

Keitot ovat jopa suosituin valmisruoka. Ne tarjoavat hieman kevyemmän vaihtoehdon arjen ruokailuun. Harva valmiskeitto on kuitenkaan ottanut riittävästi huomioon ruoan terveysvaikutuksia ja ruokailukokemusta.

Uudet kotimaiset Maqu-valmiskeitot on tehty kuuntelemalla tinkimättömästi, mitä suomalaiset syöjät odottavat ja toivovat valmiskeitoilta.

Maqu-uutuudet – raikas Porkkana-Linssikeitto ja mausteinen Tomaatti-Linssikeitto – on maustettu pehmeästi ja tasapainoisesti. Ne tarjoavat ihanan raikkaan makuelämyksen jokaiseen ruokailuun.

Maquperiaatteiden mukaisesti emme halua lisätä keittoihimme ylimääräisiä turhia valmistusaineita. Huomaat tämän keittojemme lyhyistä ainesosaluetteloista.

Suomalaiset tiedostavat suolan sisältämän natriumin elimistölle haitalliset vaikutukset yhä paremmin – suolan käyttöä tulisi vähentää. Maqu-valmiskeitot sisältävät lähes puolet vähemmän suolaa kuin valmiskeitot ja muut valmisruoat keskimäärin. Keitoillemme on myönnetty Sydänmerkki osoituksena siitä, että ne ovat parempi valinta.

Myös keittojemme pakkaus tuo mukavan helpotuksen ruokailuhetkeen. Täysin kierrätettävässä pikarissa on pahvikääre, joka ei kuumene pikaria lämmitettäessä. Lämmin Maqu-keitto on helppo syödä suoraan pikarista ihan missä vaan.

Uudet Maqu-keitot tulevat kauppoihin syyskuun aikana.