MIKÄ MAQU?

Maqu – suomalaista työtä hyvien välipalojen puolesta.

Maqu on suomalainen välipalauutuus, joka asettaa toimintansa keskiöön ihmisten toiveet ja odotukset. Kuuntelemalla, mitä kuluttajat haluavat hyviltä välipaloilta, olemme kehittäneet tuoteperheen, joka sopii nyt tarjolla olevia vaihtoehtoja paremmin terveystietoisten kuluttajien välipalaruokailuun.

Suomalaisten selvä enemmistö kiinnittää merkittävästi huomiota ruokavalionsa terveellisyyteen ja ravitsemuksellisuuteen. Välipalojen osalta tämä tarkoittaa monipuolisen ruokavalion ja ravitsemussuositusten noudattamista, lisätyn sokerin välttämistä, huomion kiinnittämistä raaka-aineiden laatuun ja riittävää kuidun saantia.

Maqu-tuotteet on keksitty, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Olemme suomalaisomisteinen perheyhtiö, jolla on pitkä kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta. Noudatamme toiminnassamme kaikkia suomalaisia käytäntöjä ja määräyksiä. Suomalaisena yrityksenä saat meihin helposti yhteyden asiassa kuin asiassa.

EI LISÄTTYÄ SOKERIA
ENEMMÄN KUITUA
VALMISTETTU SUOMESSA

Uskomme siihen, että tämän päivän maailmassa asiat on kerrottava juuri niin kuin ne ovat. Vastuullisessa toiminnassa voi olla vain 100 % avoin ja rehellinen. Vastuullisuus koskettaa kaikkia toimintamme osa-alueita ja kerromme avoimesti tekemiemme valintojen perusteet.

Olemme koonneet toimintamme ohjenuorat periaatteiksi, joita seuraamme. Tutustu #maquperiaatteisiin, syö Maqu ja anna palautetta. Olemme kuulolla!

Ajankohtaista
Uudet Maqu-keitot Enemmän makua - vähemmän suolaa
Maqu-välipalat