MAQU ON TYÖTÄ HYVIEN VÄLIPALOJEN PUOLESTA

#MAQUPERIAATE

Yhdeksän syytä, miksi Maqu tarkoittaa parempia välipaloja Valmisvälipalat ovat ruokakaupan tärkeä tuoteryhmä, koska lähes kaikki meistä haluavat kiireiseen arkeen helppoutta ja ajansäästöä.

Tutustu maquperiaatteisiin – kerromme selkeästi, mihin olemme sitoutuneet, mitä haluamme tarjota asiakkaillemme ja mitä kaikkea otamme huomioon tuotekehityksessä ja toiminnassamme.

#MAQUPERIAATE 1

Hyvä maku

Kaikki lähtee hyvästä mausta. Tuotteidemme kehitystyö on valmis vasta sitten, kun terveellisyysnäkökulman ja ravitsemuksellisuuden lisäksi myös tuotteiden maku on täysin kohdallaan.

#MAQUPERIAATE 2

Avoimuus

Vastuullisessa toiminnassa voi olla vain 100 % avoin ja rehellinen. Tämän päivän maailmassa asiat on kerrottava juuri niin kuin ne ovat.

#MAQUPERIAATE 3

Valmistettu Suomessa

Keksitty, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Noudatamme kaikkia suomalaisia käytäntöjä ja määräyksiä. Suomalaisena yrityksenä saat meihin helposti yhteyden asiassa kuin asiassa.

#MAQUPERIAATE 4

Monipuolinen ruokavalio

Terveellinen arki ja hyvinvointi alkavat monipuolisesta ruokavaliosta. Siksi otamme pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioon kaikessa tuotekehityksessämme.

#MAQUPERIAATE 5

Parempaa jaksamista

Maqu-tuotteiden ravitsemuksellisuus ja raaka-aineet on suunniteltu niin, että pysyt pitkään kylläisenä.

#MAQUPERIAATE 6

Ei lisättyä sokeria

Kiinnitämme huomiota tuotteidemme sokerin määrään. Tuotteissamme ei ole lisättyä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita.

#MAQUPERIAATE 7

Nopea ja helppo

Tuotteemme on helppo ottaa mukaan ja syödä kaikissa tilanteissa. Nälkä pysyy aina loitolla.

#MAQUPERIAATE 8

Vastuullisuus

Vastuullisuus koskettaa kaikkia toimintamme osa-alueita. Kerromme avoimesti tekemiemme valintojen perusteet.

#MAQUPERIAATE 9

Kuuntelemme sinua

Käymme aktiivista keskustelua asiakkaidemme kanssa. Haluamme saada palautetta tuotteistamme, toiminnastamme ja viestinnästämme. Otamme palautteen aktiivisesti huomioon kehitystyössämme.