Merryberry

Ravitsemuksellinen välipala täynnä pitkäkestoista energiaa

Skrollaa

Merryberry

Hedelmävälipala Ananas & Tyrni 120 g

56 % hedelmiä ja marjoja. Proteiinin lähde. Vain luontaista sokeria. Vähälaktoosinen, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Hyvä välipala ei aiheuta lyhytkestoista sokeripiikkiä vaan pitää pitkään kylläisenä. Maqu Merryberry on annospussiin pakattu ravitsemuksellinen välipala aikuiseen makuun – tätä ei ole ollut aiemmin saatavilla. Maku on raikas combo ananasta ja omenaa tuoreella tyrni-twistillä. Ravitsemuksellisuudesta huolehtivat sopivassa suhteessa käytetyt proteiinit, hiilihydraatit ja rypsiöljyn pehmeät rasvat. Hyvä maku ei tarvitse lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Kätevä lämpimässä säilyvä annospussi on helppo ottaa kaikkialle mukaan.

Ainekset:

vesi, ananas 18 %, omena 16 % (EU), banaani 15 %, tyrni 6 % (EU), MAITOproteiini, muunnettu tärkkelys, rypsiöljy, rapsiöljy, passionhedelmä 0,6 %, sitruskuitu, emulgointiaine (lesitiini), sitruunauute, kookosmaito, maltodekstriini, aromit, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), jodioitu suola, värit (karotenoidit, punajuuriväri), sitruunamehutiiviste. Hedelmiä ja marjoja 56 %.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa korkeintaan 1 vrk.

Ravintoainesisältö per 100 g:

Energia 302 kJ/72 kcal
Rasva 2,4 g
- josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 9,7 g
- josta sokereita* 6,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Proteiini 2,5 g
Suola 0,17 g

*Sisältää raaka-aineissa luonnostaan esiintyviä sokereita.

YHDEKSÄN SYYTÄ, MIKSI MAQU TARKOITTAA PAREMPIA VÄLIPALOJA
 1. 1
  Hyvä maku

  Kaikki lähtee hyvästä mausta. Tuotteidemme kehitystyö on valmis vasta sitten, kun terveellisyysnäkökulman ja ravitsemuksellisuuden lisäksi myös tuotteiden maku on täysin kohdallaan.

 2. 2
  Avoimuus

  Vastuullisessa toiminnassa voi olla vain 100 % avoin ja rehellinen. Tämän päivän maailmassa asiat on kerrottava juuri niin kuin ne ovat.

 3. 3
  Valmistettu Suomessa

  Keksitty, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Noudatamme kaikkia suomalaisia käytäntöjä ja määräyksiä. Suomalaisena yrityksenä saat meihin helposti yhteyden asiassa kuin asiassa.

 4. 4
  Monipuolinen ruokavalio

  Terveellinen arki ja hyvinvointi alkavat monipuolisesta ruokavaliosta. Siksi otamme pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioon kaikessa tuotekehityksessämme.

 5. 5
  Parempaa jaksamista

  Maqu-tuotteiden ravitsemuksellisuus ja raaka-aineet on suunniteltu niin, että pysyt pitkään kylläisenä.

 6. 6
  Ei lisättyä sokeria

  Kiinnitämme huomiota tuotteidemme sokerin määrään. Tuotteissamme ei ole lisättyä sokeria.

 7. 7
  Nopea ja helppo

  Tuotteemme on helppo ottaa mukaan ja syödä kaikissa tilanteissa. Nälkä pysyy aina loitolla.

 8. 8
  Vastuullisuus

  Vastuullisuus koskettaa kaikkia toimintamme osa-alueita. Kerromme avoimesti tekemiemme valintojen perusteet.

 9. 9
  Kuuntelemme sinua

  Käymme aktiivista keskustelua asiakkaidemme kanssa. Haluamme saada palautetta tuotteistamme, toiminnastamme ja viestinnästämme. Otamme palautteen aktiivisesti huomioon kehitystyössämme.

MAQU ORIGINAL

MAQU
RANTA­HIEKALLA