Porkkana-linssikeitto

Enemmän makua – vähemmän suolaa
Skrollaa

Porkkana-linssikeitto

Enemmän makua – vähemmän suolaa 300 g

Laktoositon. Gluteeniton. Sydänmerkki. Proteiinin lähde. Suolaa vain 0,54 %. Energiaa 315 kJ / 75 kcal per 100 g. Valmistettu Suomessa.

Herkullisen Maqu-valmiskeiton aito ja täyteläinen maku syntyy vain muutamasta hyvästä raaka-aineesta ja oikein valituista mausteista. Porkkana-linssikeiton sitruunaruoho ja inkivääri antavat ruokaisalle keitolle kevyen ja raikkaan maun. Huolella tehdyn reseptin ansiosta suolaa ei tarvita paljoa. Porkkana-linssikeitollemme on myönnetty Sydänmerkki.

Maqu-valmiskeitot ovat täyttävä ateria tai välipala. Ruokaisa keitto pitää nälän pitkään poissa. Kaikki Maqu-tuotteet on keksitty, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Lyhyt ainesosaluettelo kertoo, ettemme halua lisätä ruokiimme mitään ylimääräistä.

Ainekset:

vesi, porkkana 11 %, KERMA, punainen linssi 7 %, sipuli, rapsiöljy, muunnettu tärkkelys, aromit, sitruunauute, mausteet (mm. inkivääri), jodioitu suola.

Säilytys: Jääkaapissa +2-+6 °C.

Ravintoainesisältö per 100 g:

Energia 315 kJ/75 kcal
Rasva 3,9 g
- josta tyydyttynyttä 1,2 g
Hiilihydraatit 7,1 g
- josta sokereita 1,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Proteiini 2,3 g
Suola 0,54 g
Laktoosi 0 g
TUTUSTU #MAQUPERIAATE

Kerromme selkeästi, mihin olemme sitoutuneet, mitä haluamme tarjota asiakkaillemme ja mitä kaikkea otamme huomioon tuotekehityksessä ja toiminnassamme.

 1. 1
  Hyvä maku

  Kaikki lähtee hyvästä mausta. Tuotteidemme kehitystyö on valmis vasta sitten, kun terveellisyysnäkökulman ja ravitsemuksellisuuden lisäksi myös tuotteiden maku on täysin kohdallaan.

 2. 2
  Avoimuus

  Vastuullisessa toiminnassa voi olla vain 100 % avoin ja rehellinen. Tämän päivän maailmassa asiat on kerrottava juuri niin kuin ne ovat.

 3. 3
  Valmistettu Suomessa

  Keksitty, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Noudatamme kaikkia suomalaisia käytäntöjä ja määräyksiä. Suomalaisena yrityksenä saat meihin helposti yhteyden asiassa kuin asiassa.

 4. 4
  Monipuolinen ruokavalio

  Terveellinen arki ja hyvinvointi alkavat monipuolisesta ruokavaliosta. Siksi otamme pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioon kaikessa tuotekehityksessämme.

 5. 5
  Parempaa jaksamista

  Maqu-tuotteiden ravitsemuksellisuus ja raaka-aineet on suunniteltu niin, että pysyt pitkään kylläisenä.

 6. 6
  Ei lisättyä sokeria

  Kiinnitämme huomiota tuotteidemme sokerin määrään. Tuotteissamme ei ole lisättyä sokeria.

 7. 7
  Nopea ja helppo

  Tuotteemme on helppo ottaa mukaan ja syödä kaikissa tilanteissa. Nälkä pysyy aina loitolla.

 8. 8
  Vastuullisuus

  Vastuullisuus koskettaa kaikkia toimintamme osa-alueita. Kerromme avoimesti tekemiemme valintojen perusteet.

 9. 9
  Kuuntelemme sinua

  Käymme aktiivista keskustelua asiakkaidemme kanssa. Haluamme saada palautetta tuotteistamme, toiminnastamme ja viestinnästämme. Otamme palautteen aktiivisesti huomioon kehitystyössämme.

MAQU ORIGINAL

MAQU
RANTA­HIEKALLA