Miten saan yhteyden Maquun?

Lähetä sähköposti: asiakaspalvelu@maqu.fi Seuraa ja tule juttusille somessa: Facebook @maqusuomi Instagram @maqusuomi Tiktok: @maquofficial Lähetä terveiset tai anna palautetta nettisivujemme kautta.

Mistä Maqu-tuotteita voi ostaa?

Tuotteemme ovat valtakunnallisesti myynnissä K-kaupoissa, Halpa-Halleissa ja Minimanin ruokamarketeista. Mikäli tuotetta ei löydy omasta K-kaupastasi, pyydä kauppaa tilaamaan se valikoimaan.

Missä Maqu valmistetaan? Kuka omistaa Maqun?

Maqu-tuotteet valmistetaan Makuvaran tehtaalla Oulussa. Maqu on Makuvaran rekisteröity tavara- ja tuotemerkki. Makuvaran omistaa Kotivaran perheyhtiö, joka on vaikuttanut suomalaiseen ruokakulttuuriin jo vuodesta 1943.

Mikä on #maquperiaate?

#maquperiaate on yhdeksän syytä, miksi Maqu tarkoittaa parempia välipaloja. Ne kertovat mahdollismman selkeästi, mihin olemme sitoutuneet, mitä haluamme tarjota asiakkaillemme ja mitä kaikkea otamme huomioon toiminnassamme. Täältä voit tutustua kaikkiin yhdekksään #maquperiaate

Mitä tarkoittaa HYVIEN VÄLIPALOJEN PUOLESTA?

Valmisvälipalat ovat kuluttajille tärkeitä – kiireiseen arkeen halutaan helppoutta ja ajansäästöä. “Hyvin Välipalojen Puolesta” -slogan kiteyttää sitoutumisemme valmiiden välipalojen koetun laadun, terveelisyyden ja vastuullisuuden parantamiseen. Kuuntelemalla, mitä ihmiset haluavat välipaloiltaan, kehitämme ja valmistamme tuotteita, jotka sopivat terveystietoisten syöjien välipalaruokailuun.

Mitä tuotteita Maqulta löytyy?

Maqu-tuotteet ovat herkullisia, ravitsemuksellisia ja monipuolisia välipaloja ja valmisruokia. Maqu-hedelmävälipaloja löytyy 150 g pikarissa ja 120 g puristettavassa pakkauksessa. Makujavaihtoehtoja on useita. Tutustu tarkemmin tuotteisiin sivun yläreunan TUOTTEET-otsikosta.