Ajankohtaista

Oma Maqusi odottaa jo kaupassa!

Maqu - hyvien välipalojen puolesta

Kesä tulee ja elämä on mauqqaimmillaan

Uudet Maqu-hedemävälipalat löytyvät nyt yhä useamman kaupan jogurttihyllystä. Mangobee, Merryberry ja Kiwigreen tarjoavat aivan uudenlaisen terveellisen, ravitsemuksellisen ja herkullisen valmiin vaihtoehdon välipalaksi - avaa kansi niin huomaat eron.

K-kaupat täyttyvät Maquista sitä mukaan kun tilauksia sataa ja ehdimme niitä toimittaa. Jokainen K-kauppa voi tilata Maqu-tuotteita, joten jos ei vielä näy omassa kaupassa niin vinkkaa henkilökunnalle. Maqu-välipalat saapuvat hyllyyn parin-kolmen päivän sisällä.

Myös Minimanin ruokatavarataloissa on nyt parempia välipaloja saatavilla. Minimanin ruokatavaratalot löytyvät Vaasasta, Kokkolasta, Rovaniemeltä, Seinäjoelta ja Jyväskylästä.

Halpa-Halleja on Suomessa 35 ja myös sieltä voit käydä hakemassa herkullista jaksamista päivään.